Od:                                  Peopledrive Lucie Chudobová <info@peopledrive.cz>

Odesláno:                       pátek 10. srpna 2018 14:21

Komu:                             tereza.necas@gmail.com

Předmět:                        Peopledrive Jobsletter 06/2018 - naše Zásady ochrany osobních údajů

 

 

Logo Peopledrive

 Jobsletter 06/2018

 

Peopledrive PF2018

Novinky pro Vás

Červnový jobsletter chceme věnovat tématu ochrany osobních údajů. GDPR, pro někoho strašák, pro nás příležitost, jak být Vám, našim uchazečům, blíž. Podívejte se na naše Zásady ochrany osobních údajů. Na co jsme zvlášť hrdí, je možnost editace údajů samotným uživatelem. A taky na to, že jsme v červnu prolomili hranici 50 otevřených pozic.

 

Každou pozici i další novinky můžete odebírat ihned na našem Facebooku.

 

 

Aktuálně hledáme 

PRAHA A STŘEDNÍ ČECHY

 

Vaše registrace, naše Zásady ochrany osobních údajů

Ať už jste registrováni v naší databázi, anebo jen odebíráte náš jobsletter, v obou případech zpracováváme Vaše osobní údaje. Ochrana těchto údajů je pro nás důležitá. Dbáme o to, abychom je zpracovávali na profesionální úrovni a v plném souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (zvané GDPR). Podívejte se na naše Zásady ochrany osobních údajů

 

Na Vámi poskytnuté osobní údaje se můžete kdykoli podívat a jednoduše je upravovat ZDE. Odhlásit se, tedy odvolat svůj souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů, můžete kdykoli ZDE. Odkaz na konci emailu "Z odběru se můžete odhlásit" se vztahuje k rozesílce tohoto emailu. 

 

Více informací najdete v našich Zásadách. V případě dotazů nás prosím kontaktujte na info@peopledrive.cz.

 

     Zůstaňte s námi v kontaktu přes sociální sítě

Twitter   Facebook  

 

Jaká témata Vás zajímají? Napište nám!

Tento e-mail je obchodní sdělení. Informace o provozovateli ZDE.

 

Tento email byl odeslán na adresu tereza.necas@gmail.com.

Odesilatelem je Peopledrive Lucie Chudobová, info@peopledrive.cz

Z odběru se můžete odhlásit.

 

S radostí doručeno díky aplikaci SmartEmailing

Antispam pravidla



tiny image